Hanne Winterberg

Hanne Winterberg

Hanne Winterberg er mit navn- og nej, jeg er ikke i familie med Thomas - men hvis jeg skal gøre mig bemærket siger jeg at han er min nevø....Mine forældres hænder var skruet ordentlig på, så jeg har nok arvet noget håndelag. Har det meste af mit liv ernæret mig som bioanalytiker, og der sætter patienterne nok pris på en sikker hånd.Mit første maleri blev gjort i olie under kyndig vejledning af naboen - da var jeg 12 eller lige deromkring.

Har været ud af mange stier, men altid noget med billeder - jeg ser verden omkring mig i billeder og kan stadig blive bevæget over et interessant menneske, et forfaldent hus (som i Cuba hvor indtrykkene er overvældene), et specielt lys, et transportmiddel (jeg har noget med transportmidler), en fugl (ok, jeg har også noget med fugle), et landskab eller et forvredent oliventræ.

At se (mine børn siger at jeg glor) er vigtigt for mig. Jeg bliver aldrig træt af at fugerne i et gammelt ansigt, at se tulipanen lige før kronbladene falder, at mærke et frønnet bræt med øjnene.

Jeg har taget sommerkurser på Århus Kunstakademi.
Fået undervisning i flere år af Bodil Lisbeth Thomsen
Undervisning i akvarel, tegnigning, tryk mm.
Kursus på Herning Højskole i billedsygning (så sjovt at lave portrætter med en symaskine!)
Kurser og undervisning i tryk, akryl, collage mm. hos Anne Lorentzen.
 
Jeg er født i 1945 og har forresten også været på kursus på Vestjyllands Højskole + flere andre steder i flamenco samt været lokalpolitiker i 24 år.
Tlf. 53 62 29 13 mail: hanne.winterberg@gmail.com
0 kommentar(er)

Gæstebog

Skjul kommentarer

Skriv her hvis du vil vide mere om Hanne og hendes malerier