Udstilling/fernisering 5. april 2013 kl. 14.00-18.00 i Galleri Artmakery

 

Se billeder fra fernisering, klik her

I April måned præsenteres en fælles udstilling i  Galleri Artmakery med kunstmaler Sofie Tirsbæk, tegneren Per Pilgaard og porttrættegner/maler Lise Høyer.

 

Udstillingen af de tre kunstnere, starter 5. april med fernisering kl. 14-18 Alle tre kunstnere er til stede og du har muligheden for at få en snak med dem om deres værker og deres personlige rejse som kunstner.

Udstillingen i April er lidt anderledes end de øvrige udstillinger har været. Tilskuere der kigger forbi i udstillingsperioden kan medbringe deres smartphones og via QR koder modtage information om det enkelte billede, der er udstillet. Dette skal være med til at skabe fokus på billedernes historie og kunstnerens udtryk.

Onsdag den 10. april kl. 19-21 åbner galleriet for et foredrag af Sofie Tirsbæk og Lise Højer. "Fra tegnebræt til virkelighed" hedder foredraget der trækker publikum gennem en rejse fra begge kunstneres liv. Her er der igen rig mulighed for at få indtryk af hvad kunsten betyder og hvorfor Sofie og Lise hver især har valgt at leve af netop kunst. Tilmelding til foredraget på www.artmakery.dk

Vi glæder os til at byde rigtige mange mennesker velkommen i vores univers i april måned. Galleriet har åbent for publikum alle fredage kl. 14-18 og søndage fra 11-14. Havdrup Hovedgade 23 - 4622 Havdrup.

Læs om udstillingen i netaviserne:

Havdrup.dk   Netavisen Solrød  Solrod Nyt.dk

Udstilling Sofie Tirsbæk

Udstilling Sofie Tirsbæk

Udstilling Sofie Tirsbæk

Udstilling Sofie Tirsbæk

Tegning Per Pilgaard

Tegninger Per Pilgaard

Tegning Per Pilgaard

Besøg siden 05.09.2012

0 kommentar(er)

Gæstebog