Gavekort til udvalgte kunstnere på Kunstrammen

Køb et gavekort til brug for køb af kunst af udvalgte kuntnere på Kunstrammen. Du kan bruge gavekortet til helt eller delvis betaling af al kunst fra kunstnere der er med i ordningen på www.kunstrammen.dk og på kunstnernes udstillinger. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter, se betingelser og reklamationsret nederst på denne side.

Tilmeldte Kunstnere:

Sofie Tirsbæk

Per Pilgaard

Hanne Winterberg

Lone Bramsted

P. Haug

Ved andre kunstnere spørg venligst-

Flere kunstnere følger

Bestilling af gavekort.

Gavekortet fremsendes 1-3 hverdage efter betaling til Kunstrammens bank konto, kontonr. 0265-10923913. Leveringsomkostninger kr. 20,00 uansat antal gavekort til samme leveringsadresse. Ved køb af flere gavekort, skal der enten udfyldes en ny bestilling eller der kan sendes en mail til kunstrammen@gmail.com.

Gavekortet kan bruges til hel eller delvis betaling af al kunst de kunstnere der er med i ordningen. Kortet kan ikke ombyttes til kontanter og evt. overskydende beløb kan ikke udbetales. Men bestiller af gavekort har 14 dages returret. Se betingelse nederst på denne side.

Gavekortet gælder 1 år fra udstedelsesdato.

FORTRYDELSESRET

FORTRYDER DU KØBET AF ET GAVEKORT, KAN DET RETURNERES TIL OS INDENFOR 14 DAGE.
FORTRYDELSESRETTEN LØBER FRA DET TIDSPUNKT, HVOR DU MODTAGER VAREN.
VAREN SKAL RETURNERES TIL OS I SAMME STAND, SOM VED MODTAGELSEN.

DU KAN FORTRYDE ET KØB VED ENTEN AT NÆGTE AT MODTAGE GAVEKORTET, VED AT OVERDRAGE GAVEKORTET TIL POSTVÆSENET ELLER VED AT RETURNERE GAVEKORTET TIL:

KUNSTRAMMEN V/SOFIE TIRSBÆK & PER PILGAARD
HØJMOSE VÆNGE 39, 2 TV
2970 HØRSHOLM

HUSK AT VEDLÆGGE OPLYSNINGER, DER GØR DET MULIGT FOR OS AT IDENTIFICERE DIG: NAVN, ADRESSE OG TELEFONNUMMER. HVIS DU HAR GEMT ORDREBEKRÆFTELSEN, MÅ DU OGSÅ GERNE SENDE EN KOPI MED AF DENNE.

DE FORSENDELSESOMKOSTNINGER, DER PÅLØBER RETURNERING AF ET GAVEKORT, DÆKKES AF KUNDEN.

NÅR DU HAR SENDT ET GAVEKORT RETUR TIL OVENSTÅENDE ADRESSE, KREDITERER VI DET BETALTE BELØB OG INDSÆTTER PENGENE PÅ DIN KONTO SENEST 8 DAGE EFTER MODTAGELSEN.

BEMÆRK! DET ER KUN KØBER AF GAVEKORT, DER KAN FÅ PENGE RETUR. MODTAGER AF GAVEKORT KAN OMBYTTE TIL ET ANDET PRODUKT, MEN KAN IKKE OMBYTTE TIL KONTANTER